Eerste hulp bij huilen en onrust

Het krijgen van een baby is overweldigend. Als ouder wil je alles perfect doen voor je kleintje, maar ondanks alle liefde en verzorging is je baby onrustig en huilt veel. En dat terwijl het in de kraamweek zo goed ging.

Een baby wordt niet geboren als een onbeschreven blad. Hij maakt de zwangerschap en geboorte bewust mee. Baby’s vertellen hun behoeftes doormiddel van huilen en lichaamstaal. Door dieper in te gaan op de prenatale periode en de geboorte en te kijken naar de lichaamstaal, kunnen we achterhalen welke behoeftes je baby heeft.

Wat kun je verwachten tijdens een consult?

  • Tijdens het consult bespreken we de zwangerschap en geboorte aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst.
  • Aan de hand van wat je heeft meegemaakt in deze periode vertel ik welke behoeftes hij heeft.
  • Ik vertaal de behoeftes van je baby naar concrete handvaten.
  • Krijg, na afloop van het consult, digitaal een op maat gemaakt hechtingsplan, waarin je alle behoeftes nog eens na kunt lezen.

Consult

Voor het consult begint, stuur ik een vragenlijst op zodat ik alvast het gesprek kan voorbereiden.

Tijdens het consult kom ik bij je thuis en heb ik graag dat de baby ook aanwezig is. We bespreken dan de vragenlijst ook nog.

Een consult kost € 50,00 per uur en duurt meestal 2,5 uur. Bij uitloop, reken ik de kosten per 15 minuten door. Binnen een straal van 25 km reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,25 per km. Dit wordt van te voren besproken.

Ik vraag een aanbetaling van € 50,00. Indien de afspraak binnen 5 dagen voor het consult wordt afgezegd, ontvang je deze niet terug. Eventueel verplaatsen van de afspraak gaat in overleg.

Voor vragen, boekingen en informatie,
mail mij: #carolien#caniso.nl#

Of via 06-14714094 (mag ook via Whats-App)