Wil jij al met je kindje communiceren voor hij kan praten? Is jouw kleintje ook snel gefrustreerd omdat jij hem niet begrijpt? Of ben je gewoon benieuwd wat er in het hoofd van je kindje omgaat als jullie lekker aan het wandelen zijn en hij alles aanwijst?

Doe dan een cursus babygebaren!

Baby's kunnen gemiddeld pas met 18 maanden praten, maar wist je dat ze al vanaf 8 maanden gebaren kunnen maken? Door middel van enkele losse gebaren kan je baby je al veel eerder duidelijk maken wat hij wil en ziet. Baby's willen graag communiceren, maar hun fijne motoriek laat dit pas veel later toe. De grove motoriek die nodig is voor het bewegen van de handen is al veel eerder ontwikkeld, waardoor zij veel eerder kunnen communiceren via gebaren.

Als babypraktijk Caniso maak ik deel uit van het team van Gebaar Je Mee? Met meerdere docenten vertegenwoordigen wij een groot deel van Nederland. Ik geef cursussen en workshops in Zaanstad en omgeving aan ouders en professionals. Ook kan ik informatie avonden geven bij gastouderbureau's, kinderdagverblijven etcetera.

Wil je ook een cursus babygebaren volgen? Kijk hier voor de actuele agenda.

 

Voor vragen, boekingen en informatie,
mail mij: #carolien#caniso.nl#

Of via 06-14714094 (mag ook via Whats-App)