Tijdens een consult krijg je alle aandacht om je vragen te stellen en de technieken goed te leren. Er zijn verschillende soorten consulten mogelijk. Om informatie te krijgen over dragen of om jezelf de knooptechniek meester te maken.

Wat kun je verwachten bij een consult?

  • Ik kom bij je thuis of op een andere gewenste locatie (zie ook stukje reiskosten)
  • We oefenen eerst met een draagpop
  • Een consult is altijd persoonlijk op jou gericht.
  • 3 maanden nazorg via e-mail of whatsapp
  • Er is tijdens een consult altijd ruimte voor vragen

 

Voor vragen, boekingen en informatie, mail mij: carolien[AT]caniso.nl

Of via 06-14714094 (mag ook Whats-app)

 

LET OP! Uiteraard gaan we tijdens het consult ook je eigen kindje even dragen. Daarom is het fijn als je kindje in de buurt is, maar we hebben beperkt de tijd. Zorg daarom dat er iemand aanwezig is om op je kleintje te letten, zodat jij je volledig kan concentreren op het consult.

Consulten kosten € 50,- per uur. Een schatting van de tijden staan aangegeven per consult. Ik reken per 15 minuten en mocht het langer duren dan de geschatte tijd, gaat altijd in overleg.

 

1 op 1 consult

Duur: ± 120 minuten

Wat houdt dit in: Tijdens dit consult leer je hoe je een doek knoopt. Je leert 1 knoop. Van te voren bespreken we welke knoop je wilt leren en de keuze voor buik- of rugdragen. Deze oefenen we dan tot je hem onder de knie hebt. Eerst met een draagpop en als je de knoop onder knie hebt en je helemaal zeker voelt, kunnen we je kindje erbij halen.

 

Duo consult

Duur: ± 150 minuten

Wat houdt dit in: Tijdens dit consult leer ik jou en je partner, opa of oma of een vriend(in) 1 en dezelfde knoop aan. Deze oefenen we eerst met een draagpop en daarna met je kindje.

 

Pas consult

Duur: ± 120 minuten

Wat houdt dit in: Tijdens dit consult heb je de mogelijkheid verschillende draagdoeken en draagzakken te proberen. Hier leer je niet hoe je moet knopen, dat doe ik voor je.  Heb je een speciale doek of drager op het oog? Laat dit weten, misschien heb ik hem en kun je deze proberen en vergelijken met andere dragers. Gaan meerdere personen je kindje in deze drager dragen? Zorg dat hij of zij dan ook aanwezig is. (max. 1 persoon extra)

 

Knoopwijze voor Zwangere consult

Duur: ± 120 minuten

Wat houdt dit in: Tijdens dit consult leer ik je 6 knopenwijzen aan. Deze zijn ter ondersteuning van je buik en bekken.

Informatie consult

Duur± 60 minuten

Wat houdt dit in: Tijdens dit consult geef ik uitleg over dragen zowel met een doek als met een draagzak. Ik vertel over het ergonomisch dragen van je kleintje, de verschillen tussen doeken en dragers en laat je verschillende dingen zien. LET OP! Tijdens dit consult leer je niet om zelf te knopen en kun je niet verschillende dragers passen. Dit consult geeft je inzicht is wat het is en wat er mogelijk is. Dit consult wordt dan ook meestal al tijdens de zwangerschap gedaan.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten. Daarbuiten reken ik 0,25 per km enkele reis.


Baby's bijsluiter Liefdevolle Verwachting + duo draagconsult Pakket aanbieding

Speciaal voor ouders die zich bij mij inschrijven voor de Baby's bijsluiter Liefdevolle Verwachting cursus is er een pakket aanbieding.

Wat houdt de pakket aanbieding in?

Naast dat je de baby's bijsluiter Liefdevolle Verwachting cursus bij mij volgt, kun je ook een draagconsult bij mij boeken.
Je krijgt dan een duo consult van 150 minuten voor de mama en partner*.

Je kunt hierin kiezen of je pasconsult wilt om draagzakken te proberen of een knoopconsult waarin jullie allebei de knooptechniek voor een geweven of rekbare doek uitgelegd krijgen.

Normaal betaal je voor dit pakket € 250,-, maar als ze samen boekt, betaal je nog maar:

€ 220,-

 

* Wil je graag dragen en de pakket aanbieding, maar wil je partner echt niet dragen? Neem contact met mij op, dan kunnen we kijken naar oplossing.

Voor vragen, boekingen en informatie,
mail mij: #carolien#caniso.nl#

Of via 06-14714094 (mag ook via Whats-App)